Sinisen Kuun Temppeli (SinKu)

Tervetuloa Sinisen Kuun Temppelin kotisivulle!

Yleistä

Lyhenne SinKu lausutaan ilman äng-äännettä, eli n ja k erikseen, [sin'ku].

Tiedemiehet vasta pohtivat onko Jupiterin Europa-kuussa valtameri ja siellä mahdollisesti elämää, mutta Sinisen Kuun Temppeli on saanut palautetuksi yhteyden Europan valtameren asukkaisiin, joihin viimeksi pitivät maasta yhteyttä kadonneen Mu-mantereen asukkaat 5945 vuotta ja 73 päivää ennen Temppelin perustamista.

Kaikki uskonnot perustuvat Mun Todellisen Uskoon (MuTU), mutta Mun kadottua uskontojen johtajat ovat rahan- ja vallanhimossaan vääristäneet alkuperäiset opetukset. Vain Sinisen Kuun Temppeli tuntee Opin™ puhtaassa muodossa ja on siten ihmisille ainoa tie Sielun pelastukseen. Kuitenkin vain SinKu:n sisärenkaan jäsenille voidaan yksityiskohtaisesti paljastaa mistä, miten ja mihin Sielu pelastetaan. Sanomattakin lienee selvää miksi Sielun pelastaminen on ehdottoman tärkeää.

Temppelin nimi tulee siitä, että kaikki tärkeimmät Rituaalit ja Seremoniat pidetään Sinisen Kuun Päivänä (SKP).

Taustaa

Sininen Kuu on toinen samaan kalenterikuukauteen osuva täysikuu, seuraavan kerran 31.05.2026. Sinisen Kuun Päivä on keskimäärin noin 32,6 kuukauden välein, mutta joskus kaksikin kertaa samana vuonna, kuten 1866, 1885, 1915, 1961, 1999, 2018, 2037, 2094, 2113, 2143, 2162, 2181, 2200, 2219 ja 2238. Tällaiset vuodet keskimäärin noin neljä kertaa vuosisadassa ovat ilmiselvästi pyhiä. Sinistä kuuta ei ole koskaan helmikuussa, joka on sen vuoksi onneton kuukausi. Tämän tietäen muinaiset roomalaiset omistivat helmikuun Manalan jumalille.

(Sinisen Kuun määritelmä oli aikaisemmin erilainen: Yleensä päiväntasauksen ja päivänseisauksen väliin osuu kolme täysikuuta, mutta jos niitä on neljä, kolmas oli Sininen Kuu. Tämä määritelmä on sama kaikkialla maailmassa, mutta koska nykyinen määritelmä tuottaisi eri tuloksia eri aikavyöhykkeillä, Temppeli globaalina organisaationa käyttää UTC-aikaa.)

Sinisen kuun pimeneminen ennustaa katastrofeja, kuten hirmumyrskyjä, maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, nälänhätiä, kulkutauteja, epäpyhiä sotia, avaruusmyrskyjä, meteoriittitörmäyksiä sekä aggressiivisten, arroganttien, autoritaaristen, korruptoituneiden, oppressiivisten monsterien kohoamista suurvaltojen ja pienempienkin valtioiden johtajiksi. Täydellinen pimennys, kuten 31.01.2018, olisi erityisen paha ennusmerkki jo sinänsä, ja poikkeuksellisen pelottavaksi sen tekee osuminen pyhään vuoteen. Ennusmerkin ja katastrofin välillä on vaihtelevan pituinen viive. Siitä että maapallo ja sen asukkaat ovat selvinneet näinkin vähällä, saamme kiittää Temppelin sisärenkaan henkisesti lujimpien jäsenten ehdotonta omistautumista täydelliseen uupumukseen saakka ja vielä senkin yli salaisissa Rituaaleissa, joilla onnettomuuksia pyritään torjumaan. Onnistuisimme paremmin, jos tällaisia koko ihmiskunnan puolesta toimivia sankareita olisi enemmän! Heille kuuluu kaikki kunnia ja erinomaiset työsuhde-edut.

Sinisen Kuun Temppeli perustettiin Argentiinassa. Jotkut varhaisista jäsenistä palvoivat lyhyen aikaa Eva Perónia jumalana, kunnes huomasivat erheensä ja Temppelin yhtenäisyys palautui. Toisinajattelijoiden johtaja Emmanuel Goldstein oli kuitenkin karkotettava ja hänen sielunsa tuomittava ikuiseen kadotukseen Jupiterin Io-kuuhun. Tämän jälkeen Temppelin jäsenet ovat olleet kuin yhtä suurta onnellista perhettä, jossa kaikki ovat melkein tasa-arvoisia.

SinKu:n Hierarkia

Suurmanaatti
Maakohtaiset Arkkimanaatit
Alemmat Manaatit
Sisärenkaan jäsenet
Ulkorenkaan jäsenet
Kokelaat
Maallikot

Sinisen Kuun Päätemppeli sijaitsee Naurusaarella, jossa Suurmanaatti asuu. Alemmat Manaatit, sisärenkaan jäsenet ja ulkorenkaan jäsenet jakautuvat vielä eri asteisiin. Kaikki Manaatit ovat samalla sisärenkaan jäseniä

Sinisen Kuun Temppelin Suurmanaatin käskyjä on ehdottomasti noudatettava, mutta vain sisärenkaan jäsenet voivat tavata Hänet henkilökohtaisesti. Ulkorenkaan jäsenille ja kokelaille käskyjä välittävät eri maissa toimivat Arkkimanaatit ja alemmat Manaatit. Suurmanaatin virallisen siunatun valokuvan voi kuitenkin kuka tahansa ostaa lähimmästä Temppelistä. Jäsenet voivat lisämaksusta saada kuvan omistuskirjoituksella varustettuna (kuuden viikon toimitusaika).

Europan ikivanhalla sivilisaatiolla on hallussaan vastaukset Perimmäisiin Kysymyksiin. Ihmisjärjellä niitä ei voi ymmärtää, mutta Sinisen Kuun Temppelin sisärenkaan jäsenet pääsevät niistä osallisiksi synnyttyään Korkeammalle Tietoisuuden Tasolle nykyisen elämänsä jälkeen. Ulkorenkaan jäsenet voivat päästä sisärenkaan jäseniksi ankarilla harjoituksilla ja tiukkaa kuria noudattamalla.

Jäseneksi pääseminen

Maallikot voivat päästä ulkorenkaan jäseniksi ryhtymällä ensin kokelaiksi ja noudattamalla tinkimättä ja todistettavasti Sinisen Kuun Temppelin Direktiivejä 314 päivää kestävän koeajan, jota seuraa alimman tason Vihkimys. Koeajan viimeisten 42 päivän ajan on noudatettava ankaraa paastoa. Tällöin on ehdottomasti kiellettyä syödä HK:n Sinistä Lenkkiä Jupiterin nousun ja laskun välisenä aikana. Vihkimyksen jälkeen Sinistä Lenkkiä saa syödä mutta siitä ei saa nauttia, koska se on Pyhää Ruokaa jonka yhteyteen maalliset nautinnot eivät kuulu. Koeajan valvojiksi tarvitaan kaksi auktorisoitua SinKu:n sisärenkaan jäsentä, joille etukäteen suoritettavasta muodollisesta palkkiosta 66,6 % tilitetään SinKu:n kassaan takuumaksuksi. Koeaikana kokelaan on tehtävä Temppelissä vapaaehtoistyötä keskimäärin vähintään kaksi tuntia päivässä myymälässä, kiinteistönhuollossa, uskonnollisen materiaalin levityksessä, radioasemalla tai muissa hänelle osoitettavissa tehtävissä.

Alimman tason Vihkimys - kuten myöhemmätkin vastaavat Seremoniat - on luonnollisesti ilmainen koska Temppelin tarkoituksena ei ole maallisen omaisuuden kerääminen, mutta SinKu:lle ja Seremoniaan osallistuville sisärenkaan jäsenille aiheutuvat kustannukset - matkakulut, päivärahat yms. - on tietenkin korvattava. Nämä kulut ovat kuitenkin yleensä enintään n. 2000 - 2500 € (sisältää Temppelin vuokran, muttei pyhitettyä seremoniapukua joka tietysti jää vihittävälle myöhempää käyttöä varten ja josta veloitetaan erikseen materiaalin ja koristelun mukaan). Vihkimyksen yhteydessä jäsen saa tietää Todellisen Nimensä jolla hänet siitä lähtien tunnetaan Temppelin piirissä ja jota ei saa paljastaa vihkimättömille. Ulkorenkaan jäsenillä on tilaisuuteen vapaa pääsy.

Joskus harvoin kokelas haluaa Sielunsa autuuden menettämisen uhallakin keskeyttää koeaikansa. Tällaisessa tapauksessa kokelaalle annetaan erityistä henkistä tukea. Jos keskeyttäminen siitä huolimatta tapahtuu, valvontamaksua ei palauteta. Eronnut kokelas saa kuitenkin palata takaisin, jos voidaan osoittaa että eroaminen johtui pahantahtoisesta ulkoisesta vaikutukssta (uudesta valvontamaksusta annetaan 25 % alennus). Vihityn jäsenen eroamista ei ole koskaan tapahtunut. Jos joku on sellaista harkinnut, hänet on autettu näkemään Valo, ja hän on lopulta huomannut ettei hän todellisuudessa halunnutkaan erota.

Jäsenedut

Vuotuista 600 € jäsenmaksua vastaan SinKu:n jäsenet saavat:
 • Sinisen luottokorttikokoisen jäsenkortin, jossa on Päätemppeliä esittävä upea hologrammi sekä jäsenen siviilinimi ja jäsennumero; jäsenen Todellinen Nimi on talletettu kortin mikrosiruun salakirjoitettuna
 • Oikeuden osallistua kaikkiin tavanomaisiin Rituaaleihin ja Seremonioihin (jäsenkortti toimii avaimena Temppelin oveen)
 • Maksuttoman pysäköinnin Temppelin pysäköintipaikalla
 • Ilmaiset hautajaisseremoniat ovat yksi merkittävimmistä jäseneduista (ks. Jäsenen elämänkulku)
 • Viisi sähköpostiosoitetta jokaiselle perheenjäsenelle ja viisi gigatavua levytilaa SinKu-aiheisen kotisivun rakentamiseen; parhaat kotisivut palkitaan vuosittain järjestettävässä kilpailussa
 • Kaulassa pidettävän amuletin, joka estää tietokonevirusten tarttumisen kantajaansa.
 • Oikeuden olla kuulematta haitarinsoittoa sikäli kuin asia on Temppelistä tai sen jäsenistä riippuvainen *)
 • 4,6 % alennuksen viettäessään lomansa Temppelin omissa lomakohteissa tai käyttäessään Temppelin radioasemia mainontaan
 • Oikeuden käyttää Temppelin aulassa olevia virvoke-, peli- ja aneautomaatteja sekä baaria - baarissa tarjoillaan vain virvoitusjuomia, katso Direktiivi 1
 • Erityisalennuksen HK:n Sinisestä Lenkistä
 • Oikeuden osallistua Päätemppeliin suuntautuviin pyhiinvaelluksiin, joita Temppeli järjestää joka kolmas vuosi (matkan hinta ei sisälly jäsenmaksuun)
*) Temppelin toimintaa vastustavien tahojen tarkoitushakuisesti levittämät huhut väittävät, että Temppeli olisi muka luvannut tapporahan jokaisesta puhkipuukotetusta haitarista. Vaikka tämä periaatteessa olisikin hyvin kaunis ajatus, Sinisen Kuun Temppeli sanoutuu jyrkästi irti moisista laittomuuksista ja määrää kaikki jäsenensä tekemään samoin.

Erityinen bonusetu

Temppeli kieltää jäseniään syömästä ruokia, joista he eivät pidä. Näin ollen jäsenet voivat ketään loukkaamatta jättää minkä tahansa heille tarjotun vastenmielisen ruoan syömättä, vetoamalla totuudenmukaisesti siihen että heidän uskontonsa kieltää sen.

Jäsenen elämänkulku

Temppeli järjestää jäsentensä lapsille ilmaiseksi uskonnollisen kasvatuksen, mutta varsinaisiksi jäseniksi heidät voidaan ottaa aikaisintaan 13-vuotiaina. Kasvatuksen tehostamiseksi lapset voivat eri maksusta osallistua Temppelin omissa leirikeskuksissa järjestettäville kesäleireille. Leireillä lapset oppivat itsenäistä ajattelua ja toimintaa SinKu:n Opin™ hengessä, joten vanhempien vierailut eivät ole sallittuja.

Intiimit suhteet ovat pääsääntöisesti sallittuja vain toisten Temppelin jäsenten tai kokelaiden kanssa. Temppelille vuosittain tehtävää lahjoitusta vastaan voidaan kuitenkin myöntää erityislupa tällaiseen suhteeseen myös ulkopuolisen partnerin kanssa kunhan Temppelin sisärenkaan jäsenet ovat ensin tarkastaneet ja hyväksyneet partneriehdokkaan ja suorittaneet Puhdistusrituaalin. Tarkastuksesta ja puhdistuksesta annetaan maksullinen kirjallinen universaali todistus. Ehdokkaan - varsinkin naispuolisen - on varauduttava siihen että tarkastus voi kestää useita vuorokausia.

Temppelin siunaaman avioliiton solmimiseen tarvitaan kaksi tai useampia henkilöitä, jotka edustavat yhtä tai useampaa sukupuolta. (Huom! Tähän sääntöön voi tulla lievennys lähiaikoina.) Avioliitosta ei peritä vuotuista ylläpitomaksua eikä sille myönnetä takuuta. Muutokset, tukipalvelut ja lisäominaisuudet ovat maksullisia.

Jos ulkorenkaan jäsenen nykyinen elämä päättyy ennen pääsyä sisärenkaan jäseneksi, Temppeli tekee parhaansa jäsenen Sielun pelastamiseksi, mutta varmimmin tämä onnistuu jos jäsen jo kokelaaksi ryhtyessään testamenttaa omaisuutensa Temppelille, koska tällaisessa tapauksessa sisärenkaan jäseniltä vaaditaan erityisiä ponnistuksia, ja varoja tarvitaan mm. jotta sisärenkaan jäsenet voisivat matkustaa sopiviin paikkoihin keräämään lisää SoFi-energiaa (tämän käsitteen merkitystä emme valitettavasti voi paljastaa tässä). Erityisen sopiva paikka on luonnollisesti Päätemppeli, mutta matka sinne on hyvin kallis, ja matkan varrella on pysähdyttävä vahvistavia Seremonioita varten esimerkiksi Atlantic Cityssä, Bangkokissa, Katmandussa, Las Vegasissa tai St. Tropez'ssa.

Sisä- ja ulkorenkaan jäsenten hautajaisrituaaleista ei peritä korvausta. Varsinaisen hautauksen hoitaa Temppelin oma hautaustoimisto edulliseen tarjoushintaan. Muiden toimistojen käyttäminen olisi mitä vakavin pyhäinhäväistys.

Hautajaisrituaalit ovat pitkät ja monivaiheiset: Ensin Sielu autetaan tilapäiseen asumukseensa Kuuhun odottamaan sopivaa pitkäjaksoista komeettaa, mitä voidaan joutua odottamaan useita vuosia, sillä mikä tahansa lumipallo ei tähän kelpaa. Komeetan ilmestyttyä kaikki odottavat Sielut siirretään sen matkaan kuljetettaviksi lopulliseen Autuaiden Asuinpaikkaan. Matka voi kestää tuhansia vuosia, mutta kuolemattomalle Sielullehan se on merkityksettömän lyhyt aika, ja sitä paitsi välttämätön Ikuiseen Elämään valmistautumista varten. Kun komeetta on ratansa uloimmassa osassa, aikaisemmin perillepäässeet Sielut huolehtivat opastuksesta lyhyehkön loppumatkan.

Direktiivit

 1. Alkoholijuomien nauttiminen on kiellettyä. Tämän vuoksi pirtu ja muut alkoholijuomat on laimennettava enintään 16-prosenttisiksi, jolloin ne katsotaan virvoitusjuomiksi. Pirtu on laimennettava vähintään 24 tuntia ennen nauttimista. Tätä direktiiviä ei saa kiertää juomalla alkoholia nauttimatta siitä.
 2. Aurajuuston kaikenlainen käyttö on kiellettyä.
 3. Kokelaan on kyselemättä uskottava seuraavat Pyhät Ikuiset Totuudet:
  • Aseet eivät tapa, vaan ihmiset
  • Koirat eivät paskanna katukäytäville, vaan koiranomistajat
  • Tupakka ei tapa, vaan tupakoitsijat (sekä itsensä että tupakansavulle altistuvat)
  Kuten jokainen voi huomata, kaikissa Pyhissä Ikuisissa Totuuksissa on sama logiikka, kuten niissä väistämättä täytyykin olla. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
 4. Lihansyönti on pahaksi, joten vain kasvisten, kasvissyöjien ja näistä saatavien tuotteiden syöminen on sallittua. Sienet luokitellaan tässä yhteydessä kasveiksi.
 5. Ostoskärryjen, kottikärryjen ja muiden näihin verrattavien työntäminen on kiellettyä; niitä on vedettävä. Ei hevostakaan valjasteta kärryjen taakse vaan eteen, ja kärryjen perässä kulkeminen sopii ihmiselle vielä huonommin, koska onhan ihminen sentään hevosta arvokkaampi.
 6. Ruotsi-nimistä maata, valtiota tai kieltä ei ole olemassa. Niiden olemassaoloon uskominen on vaarallista harhaoppia. Ruotsin olemassaoloa voidaan kuitenkin tarvittaessa käyttää työhypoteesina, kunhan sitä ei erehdytä pitämään todellisena ilmiönä.
 7. Seurakoiran omistaminen ja muu hallussapito on kiellettyä, koska koira on saastainen eläin, jolla on suuri ekologinen jalanjälki. Kaikkien yhteyksien välttäminen seurakoirien omistajiin katsotaan lisäansioksi, joka otetaan huomioon kokelaan päästyä ulkorenkaan jäseneksi. Korostettakoon että direktiivi ei koske koulutettuja palveluskoiria.
 8. Solmion ja/tai turbaanin käyttö on ehdottomasti kiellettyä. Rusetin käyttö on sallittua pakkotilanteessa. — Huom! On luvallista käyttää T-paitaa tms. johon on painettu solmion kuva.
 9. Temppelin nimilyhenteen SinKu ääntäminen äng-äännettä käyttäen on pahin virhe minkä kokelas voi tehdä, ja johtaa väistämättä koeajan aloittamiseen alusta. Samalla alkuperäinen valvontamaksu mitätöityy. Vihittyjen etenemistä ylemmille asteille tällainen virhe voi viivyttää usealla vuodella.
 10. Tupakointi on sallittua, mutta vain Kuussa ja sielläkin vain ulkona.

Temppelin toimintaa

Kuten jokainen varmasti ymmärtää, tarkempia tietoja ulkorenkaan jäsenenä toimimisesta voidaan antaa vasta alimman tason Vihkimyksen jälkeen. Innokas lähetystyö ja uusien jäsenten hankkiminen katsotaan kuitenkin ansioksi, edellyttäen että se on pyyteetöntä. Sisärenkaan jäsenyyden suhteen joudumme noudattamaan vielä suurempaa vaiteliaisuutta, koska tietojen paljastaminen vihkimättömille voisi vakiintunutta maailmankuvaa järkyttävänä aiheuttaa mielenterveydellisiä ongelmia. Niin käy joskus vihityillekin jos heidän älykkyysosamääränsä on pienempi kuin 148, mutta tällaisessa tapauksessa mielen tasapainon palauttamiseen tarvittavasta Rituaalista ei peritä lainkaan korvausta, paitsi jos palautus halutaan tehtäväksi älykkyysosamäärää nostamalla tai jos Rituaali joudutaan suorittamaan enemmän kuin kolme kertaa.

VI Suurmanaatin puheita eri kielillä tekstitettyinä myydään kaikissa Temppeleissä ja postitse sekä DVD- että Blu-ray-levyinä. IV ja V Suurmanaatin kootut teokset (69 osaa) ovat myytävänä useana eri laitoksena lehtikullalla runsaasti koristelluista nahkakantisista painoksista aina tasku- ja äänikirjoihin saakka (CD ja uutuutena edullisempi MP3-CD tai DVD). Temppelin historiasta kertovan elokuvasarjan ensimmäiset osat I-XVII tarjoushintaan.

Aikaisempien ja nykyisen Suurmanaatin rintakuvia on myytävänä useasta eri materiaalista valmistettuina neljää eri kokoa. Kerää koko sarja! Sinisen Kuun Päätemppelin pienoismalleja myydään sekä muovi- että kartonkirakennussarjoina ja valmiina. Myös akvaario-, pöytälamppu- ja nukkekotiversiot. SinKu-aiheisia T-paitoja, kasseja, 2- ja 3-ulotteisia palapelejä, pinssejä, tietokonepelejä (Linux-, Windows-, mobiili- ja Mac-ympäristöihin; mukana ilmainen SinKu-näytönsäästäjä), Fazerin Sinistä maitosuklaata, action-figuureja ja uutuutena SinKu-Barbie!

Kuukauden tarjouskirja: "Opi tunnistamaan huijariuskontoja levittävät väärät profeetat", vain 174.95 €. Kirja on hyödyksi kaikille, jotka haluavat välttää vääristeltyjen uskonnollisten oppien ja uskonnonvastaisen propagandan petolliset houkutukset ja niistä aiheutuvan turhan rahanmenon. Sisä- ja ulkorenkaiden jäsenille on omat suljetut osastonsa. Sisärenkaan jäsenille: "Konsulentin opas eli kuinka hankin lisäansioita järjestämällä SinKu-kutsuja ystävilleni, työtovereilleni ja naapureilleni", vain 179.95 €. Kutsujen yhteydessä jaettavat mainoslahjat kirjan ostajalle tarjoushintaan.

Huom! Kaikki Temppelin myymä materiaali on tekijänoikeussuojan alaista!

Sinisen Kuun Temppelin Pyhän Juoman Lahden Sinisen valmistus on valitettavasti lopetettu. Parhaillaan käydään neuvotteluja nimen ostamisesta jotta Temppeli voisi itse aloittaa valmistuksen uudelleen. Lahjoituksia kauppahinnan kokoonsaamiseksi otetaan vastaan. Vähintään sadan euron lahjoittaja saa kiitokseksi Päätemppelin ja Suurmanaatin kuvilla varustetun sertifioidun tuopin (0.568 l).

Ulkorenkaan jäsenille järjestetään Temppelin omissa kurssikeskuksissa kursseja, joiden menestyksekäs suorittaminen on edellytyksenä sille, että jäsen etenee asteelta toiselle ja pääsee lopulta sisärenkaan jäseneksi. Lisäkurssit avaavat sisärenkaan jäsenille pääsyn eriasteisiksi alemmiksi Manaateiksi.

Kaikkien jäsenten ja kokelaiden edellytetään osallistuvan innokkaasti keväisin ja syksyisin järjestettäviin myyjäisiin sekä lahjoittajina että ostajina. Kaikki muutkin ovat luonnollisesti tervetulleita.

Temppelin olemassaolon tarkoitus on ihmisten Sielujen pelastaminen, joten maallista elämää ja muita maallisia asioita ei pidetä tärkeinä, paitsi ponnahduslautana tulevaan. Parantumattomasti sairaille ihmisille - myös muille kuin Temppelin jäsenille - pyritään kuitenkin yleisen inhimillisyyden nimessä järjestämään helpotusta heidän elämänsä loppuajaksi erityisten Aktion T4 -Rituaalien avulla. Temppelin sisä- ja ulkorenkaan jäsenille nämä Rituaalit ovat maksuttomia ja muiltakin peritään vain nimellinen korvaus, mutta vapaaehtoisia lahjoituksia otetaan tarvikkeiden kustantamiseksi mielihyvin vastaan. Erityisesti testamenttilahjoitukset ovat tervetulleita. Valmiiksi painettuja testamenttilomakkeita saa lähimmästä Temppelistä ja niitä voi tilata ilmaiseksi myös postitse tai tulostaa Internetistä. Temppeli järjestää todistajat ja arkistoinnin veloituksetta.

Lopuksi

Sinisen Kuun Temppeli vetoaa kaikkiin kannattajiinsa, myös maallikoihin, vapaaehtoisten avustusten saamiseksi, sillä Temppelin sijoitussalkku kärsi muutamissa äskettäisissä konkursseissa suuria vahinkoja puutteellisesti harkittujen investointien vuoksi. Edes Temppelin oman hautaustoimiston, myymälöiden ja radioasemien tuotto ei riitä kattamaan tappioita, vaan Temppeliä uhkaa edelleen eräiden arvokiinteistöjen menettäminen.

Kaikki maksut voi maksaa pankki- tai luottokortilla, shekillä, käteisellä, tilisiirrolla (tilinumero IBAN: QT01 9111 1210 0224 711, BIC: TOBMQTYY), automaattiveloituksella tai vekselillä; postimyynti tapahtuu postiennakolla tai luottokortilla. Temppelin oma panttilainaamo on käytettävissä Temppelille suoritettavien maksujen lainoittamiseen.

SinKu:n radioasemien taajuudet löytyvät paikallisista lehdistä. Mainosaikaa myydään myös ulkopuolisille - puhelinnumerot ja muut yhteystiedot löytyvät paikallisista puhelinluetteloista.

Lisätietoja saa myös Sinisen Kuun Temppeliä käsittelevistä kirjoista, joita Temppelin omien kirjakauppojen ohella myy mm. Amazon.com. Kirjat löytyvät hakusanoilla "Once in a Blue Moon".

Tätä sivua on päivitetty viimeksi Sinisen Kuun Päivänä lauantaina 31.10.2020 (UTC).


Copyright © 1999-2020 Teppo Vuori

Pääsivu